Beveiliging in Dedemsvaart met Roggendorf

Roggendorf security service is opgericht in het jaar 2000 en is ook actief in Dedemsvaart. Roggendorf richt zich op de beveiliging van bedrijven en biedt verschillende diensten aan, waaronder het beheren van een brandmeldinstallatie, object beveiliging, mobiele/winkel surveillance en elektronische beveiliging. Ook zorgt Roggendorf voor onderhoud aan uw blusmiddelen/noodverlichting en begeleidt en adviseert u bij het opsporen van interne en/of externe criminaliteit. In het kort gezegd levert Roggendorf security service Dedemsvaart alles om uw bedrijf en uw medewerkers te beveiligen en te beschermen.

Alarmsystemen Dedemsvaart

Het gebruik van het juiste alarmsysteem is voor uw werknemers, maar ook voor uw onderneming, erg belangrijk. Hierdoor voorkomt u inbraak, diefstal en fraude waardoor uw bedrijfsresultaat schade op kan lopen. Roggendorf security service Dedemsvaart werkt nauw samen met specialisten die gescreend en erkend zijn om ook uw bedrijf met het juiste alarmsysteem of -systemen te voorzien.

Camerasystemen Dedemsvaart

Wilt u graag een oogje in het zeil kunnen houden na sluitingstijd? Met het camerasysteem van Roggendorf security service in Dedemsvaart is dit mogelijk. Met een camerasysteem kunt u diefstal, overval of vandalisme voorkomen of gebruiken voor identificatie. Ook geeft u uw werknemers een veilig gevoel als uw pand is voorzien van camerabewaking.

Alarmopvolging Dedemsvaart

Meer dan 90 regionale partners zorgen samen voor alarmopvolging door heel Nederland. Roggendorf security service zorgt voor surveillance voor alarmopvolging in Dedemsvaart. Hierdoor garanderen wij snelle en betrouwbare handelingen van onze alarmopvolgers. Onze alarmopvolger controleert uw pand van buiten op inbraak of eventuele andere schade, hierna handelt de alarmopvolger de melding volgens het protocol af. Indien nodig zorgt onze alarmopvolger voor verdere actie’s, waaronder het informeren of inzetten van verschillende contactpersonen: politie, brandweer of eventueel een glaszetter.

Wij stellen na het inzetten van een alarmopvolger een rapport op van de activiteiten en gebeurtenissen en zullen deze naar u versturen.

Surveillance Dedemsvaart

Roggendorf biedt ook surveillance aan in de omgeving van Dedemsvaart. Hier kunt u denken aan winkelsurveillance of mobiele surveillance.

De winkelsurveillanten van Roggendorf security zijn specialisten in het omgaan met en aanpakken van ongewenste bezoekers van uw bedrijf. Uiteraard heeft elk afzonderlijk winkelbedrijf haar eigen denkwijze hoe met winkelcriminaliteit om te gaan. De winkelsurveillanten houden zich dan ook strikt aan uw wensen, vastgelegd in uw door ons getoetste en goed bevonden aanvullende instructies voor de winkelsurveillant.

Overdag is uw bedrijf een dynamische omgeving. Maar zo bruisend als het overdag kan zijn, zo stil is het ’s nachts en in het weekend. Zeker als u gevestigd bent op een bedrijventerrein. En we weten allemaal dat de gelegenheid de dief maakt. De mobiel surveillanten van Roggendorf security plaats minimaliseren de kans op ongewenst bezoek met controlerondes, open- en sluitrondes en alarmopvolging. Hun bevindingen leggen zij altijd vast in surveillance-rapporten.

CONTACT
Bezoekadres:
Nieuwelandstraat 17
7731 TH Ommen

Nevenvestiging
Popovstraat 15
8013 RK Zwolle

Route beschrijving

Telefoon: 0529-450525
E-mail: info@roggendorf.nl
Skype: roggendorf-hulp-lijn
Twitter: Volg Roggendorf op TwitterDiensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!

Diensten Service & Advies Webshop Contact Zoeken
  • Bedrijven
  • Particulier
  • Regio sitemap